tampilan Product

Bluetooth headset Gêsang digawe saka diimpor chip CSR / RD Bluetooth + EDR, kang bisa nggawe telpon nelpon lan seneng music Gêsang, Tari karo swara quietness mbentuk atimu, swara music HD kualitas luwih nyaman lan ndadekake sampurna aran Panjenengan.

  • Bluetooth-bear-kuping-headphone- (2)
  • POWER Banks
  • 1d01411111f2c
  • POWER Banks

Products More

  • perusahaan
  • tawaran

Napa Pilih kita

Fashione  Group Co., Ltd  punika perusahaan dhuwur-tech dealing ing bank-bank mobile daya, waste TWS, headphone BT, Mobile pangisi daya lan aksesoris seluler R & D, produksi lan sade. Kanthi luwih saka 20,000 kothak meter saka papan industri lan liwat 1100 tenaga Onsite, kita wis dikenali minangka salah siji saka wiwitan lan teka manufaktur aksesoris mobile ing industri. Found in 2014, We makaryakaken anggota Staff bakat tanggung jawab kanggo nganakake sale jaban rangkah kita, Kanthi taun pengalaman lan sugih technical resources.In prinsip "Survival dening Quality, Development dening kredit", fokus ing pangembangan prodhuk lan inovasi mundhak produk, kanggo nyedhiyani asli produk paling karo prices competitive kanggo pelanggan. Team Kita bisa kanggo nyedhiyani Potongan fleksibel / OEM solusi kanggo pelanggan purwakala donya global. Kabeh produk kita khusus sing dirancang, dadi hotspot. daya bank kita karo kapasitas dhuwur lan cepet kapenuhan ponsel, Iku bisa digunakake kanggo BlackBerry, iPhone, iPad, ipod, GPS lan piranti komunikasi digital, etc. Multi-fungsi senter LED bakal nggawa energi liyane lan bungah kanggo urip digital waste .kita ana modern, Crystal swara cetha karo super bass bakal menehi wektu apik tenan. Nalika kita judhul menyang 2020, kita wis ditetepake minangka ngarsane impactful ing teknologi saka True Wireless Stereo (TWS) tanpa nyekel ing industri.

News Company

Procedures of seeking for medical services

1. What’s the proper time for seeing a doctor? The 2019-nCoV pneumonia patient has the primary clinical manifestations of fever, lacking in strength, dry cough (respiratory symptom) and difficulty in breathing; the worsen 2019-nCoV pneumonia patient has the primary manifestations of acute respira...

Knowledge of 2019-nCoV

1. What is the 2019-nCoV? The coronavirus separated from the lower respiratory track of pneumonia patients with unknown cause in Wuhan is a novel coronavirus, which is designated as 2019-nCoV by WHO. 2. What kind of people are inclined to be infected by the 2019-nCoV? All people are inclined to b...

Household protection knowledge

1. How to keep yourself far away from the infection of 2019-nCoV when staying at home? (1) Improve the health consciousness, do moderate exercises, guarantee enough sleep, do not stay overnight and improve the personal immunity; (2) Maintain good personal health habits, cover the nose and mouth w...

  • kabel usb
  • bank daya nirkabel (2)