tampilan produk

Bluetooth headset stereoscopic dijieun tina diimpor chip CSR / RD Bluetooth + EDR, anu tiasa ngadamel telepon nelepon terasrasakeun musik stereoscopic, Tari jeung sora quietness ngabentuk haté anjeun, sora musik kualitas HD langkung nyaman jeung ngajadikeun sampurna ngarasakeun Anjeun.

  • Bluetooth-biruang-Ceuli-headphone- (2)
  • kakuatan bank
  • 1d01411111f2c
  • kakuatan bank

Produk langkung

  • pausahaan
  • tawaran

Naha Pilih Us

Fashione  Grup Co., Ltd  nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech kaayaan di bank mobile kakuatan, earphones TWS, headphone BT, Mobile carjer jeung asesoris mobile séjén R & D, produksi jeung jual. Kalawan leuwih 20.000 méter pasagi spasi industri jeung leuwih 1100 staffs onsite, urang geus dipikawanoh salaku salah sahiji up jeung datang pabrik asesoris mobile di industri. Kapanggih dina 2014, Urang employ anggota staf Sarbini jawab ngalakonan diobral luar negeri urang, Jeung taun pangalaman tur euyeub teknis resources.In prinsip "survival ku Quality, Pamekaran ku Kredit", fokus dina ngembangkeun produk jeung inovasi nambahan produk, nyadiakeun asli produk pangalusna kalawan harga kalapa pikeun konsumén. Tim urang téh bisa nyadiakeun ODM fléksibel / OEM solusi ka konsumén renown dunya global. Sadaya produk urang nu dirancang husus, jadi hotspot. kakuatan bank kami ihwal eusi tinggi na gancang ngeusi handphone, Ieu bisa dipaké pikeun BlackBerry, iPhone, iPad, ipod, GPS jeung alat komunikasi digital lianna, jsb Multi-fungsi senter LED bakal mawa leuwih energi jeung kabagjaan keur hirup digital Anjeun earphones .Our anu fashionable, Kristal sora jelas kalawan super bass bakal mere Anjeun waktos bener alus pisan. Salaku urang pos kana 2020, urang geus ngadegkeun salaku hiji ayana impactful dina téhnologi tina Leres Wireless stéréo (TWS) headset di industri.

News parusahaan

Procedures of seeking for medical services

1. What’s the proper time for seeing a doctor? The 2019-nCoV pneumonia patient has the primary clinical manifestations of fever, lacking in strength, dry cough (respiratory symptom) and difficulty in breathing; the worsen 2019-nCoV pneumonia patient has the primary manifestations of acute respira...

Knowledge of 2019-nCoV

1. What is the 2019-nCoV? The coronavirus separated from the lower respiratory track of pneumonia patients with unknown cause in Wuhan is a novel coronavirus, which is designated as 2019-nCoV by WHO. 2. What kind of people are inclined to be infected by the 2019-nCoV? All people are inclined to b...

Household protection knowledge

1. How to keep yourself far away from the infection of 2019-nCoV when staying at home? (1) Improve the health consciousness, do moderate exercises, guarantee enough sleep, do not stay overnight and improve the personal immunity; (2) Maintain good personal health habits, cover the nose and mouth w...

  • sambungan kabel USB
  • bank kakuatan nirkabel (2)